Eko (s)vest

Omladinska razmena za tinejdžere u Francuskoj

Omladinska razmena za tinejdžere u Francuskoj

Brine te šta se dešava našoj planeti? Zanimaju te mediji i ekologija? Pritom nemaš problem da provedeš tri nedelјe u predivnom okruženju zamka iz 19. veka? Ovo je prilika za tebe!

Green Media je omladinska razmena koja ti daje priliku da se družiš i iskusiš suživot u srcu Francuske sa još 23 učesnika iz Italije, Francuske, Španije i Srbije, gde ćete kroz različite aktivnosti i radionice istraživati ulogu medija i njihovu povezanost sa gorućim ekološkim pitanjima. Rezultat rada i druženja biće kratak film čiji ćete autori biti upravo VI!

Omladinska razmena se održava u Francuskoj u periodu od 07. do 29. jula 2019. godine a uzrast učesnika koji mogu da se prijave i učestvuju je od 15 do 17 godina a rok za slanje prijava je nedelјa, 02. jun u 23.59 časova.

Detalje o očekivanim aktivnostima možeš pogledati OVDE.

Pročitaj i opšte uslove prijavljivanja koješ možeš naći OVDE. Ukoliko budeš odabran/a, biće potrebno da ove iste uslove potpišu i tvoji roditelji ili staratelj! 

OVDE se nalazi prijavni formular koji treba da popuniš na engleskom jeziku i pošalješ ga na imejl adresu marija@mis.org.rs do nedelјe, 02. juna u 23.59 časova.

Svi kontakti putem kojih se možeš dodatno informisati su na ovom linku. 

Fotografija kao i sve informacije o događaju preuzeti su odavde

Najnovije