Informiši se

Novi termin Retrospektakl žurke

Novi termin Retrospektakl žurke
Zbog situacije sa virusom COVID-19 izvesno je da će drugo po redu izdanje događaja Retrospektakl, kao i svi ostali događaji u svetu, morati da sačeka prekid vanrednog stanja u zemlji i vraćanje u normalne tokove. Odluka o drugom terminu još uvek nije doneta, ali čim okončanje aktuelne situacije bude izvesno, organizacioni tim će izaći u javnost sa novim terminom za održavanje događaja.

Bitna informacija za sve posetioce koji su kupili karte jeste da one i dalje važe, tako da se njihova validnost kao ni održavanje događaja apsolutno ne dovode u pitanje. 

Retrospektakl je jedan od najzanimljivijih konceptualnih događaja kada je u pitanju elektronska muzika, koncipiran u formi klabing vremeplova. To nije klasičan rejv već jedinstveno muzičko putovanje koje počinje u 2020. godini, a završava je u 1997. godini – kada je scena elektronke muzike kod nas počela da se razvija.

Pored ove vrste vremeplova, projekat pruža platformu domaćim di džejevima da pokažu svoja umeća pred velikom publikom. Marko Nastić već neko vreme apeluje na položaj domaćih umetnika na muzičkim festivalima širom zemlje – uvek dobijaju lošije termine u odnosu na strane izvođače. Retrospektakl je zato idealno mesto da slušaš naše talentovane elektronske muzičare, upoznaš se sa njihovim radom i provedeš se kao nikad do sad. Sa Markom će B2b pilotirati muzičkom vremenskom mašinom i podsetiti te na kvalitetnu muziku koja je obeležila domaću elektronsku scenu poslednje dve decenije.

Iskusni klaberi će bez dileme doživeti svojevrstan fashback koji evocira lepe uspomene, dok će za mlađe generacije ovakav događaj biti prilika da u jednoj noći prođu kroz sve muzičke momente domaćeg klabinga.

Ukoliko si bio/la na prethodnom izdanju – Retrospektakl 2020 obećava još bolju žurku, jaču enegriju i još više izvođača.


Najnovije