Dođi arhiva

Kako produžiti rok trajanja omladinskim radnicima/cama?

Kako produžiti rok trajanja omladinskim radnicima/cama?

NAPOR - Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada započinje seriju onlajn seminara (webinara) za omladinske radnike/ce i lidere/ke iz omladinskih organizacija i organizacija za mlade sa teritorije Srbije!

O čemu se radi?

Vebinare predvode iskusni omladinski radnici/ce, članovi/ce Radne grupe akreditora/ki NAPOR-a, koji će u saradnji sa predstavnicima organizacija članica NAPOR-a predstaviti uspešne prakse rada organizacija. U narednom periodu sprovešće pet vebinara na različite teme, a program će se održavati ponedeljkom i sredom od 17 časova na ZOOM platformi.

Prvi vebinar pod nazivom Kako produžiti rok trajanja omladinskim radnicima/cama? otvara temu kontinuirane podrške i superviziije omladinskih radnika/ca. Ovo je jedna od suštinski važnih tema za omladinske radnike/ce jer praksa pokazuje da je burnout česta pojava u civilnom sektoru.

O svojim iskustvima na ovu temu u ponedeljak pričaće Dajna Marinković iz organizacije Centar za omladinski rad iz Novog Sada, dok će program facilitirati akreditorka Marijana Rodić.

Vebinar okuplja 30 učesnika/ca, zbog čega je neophodna prijava. Rok za podnošenje prijave je ponedeljak 30. mart do 10 časova.

Prednost pri selekciji učesnika imaće predstavnici iz organizacija članica NAPOR-a.

Ova aktivnost deo je projekta Prva dekada prepoznavanja omladinskog rada koji sprovodi NAPOR uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde.

Najnovije