Pokreni se

Pokreni svoju budućnost

Pokreni svoju budućnost

Ako želiš da razvijaš svoj liderski potencijal i učestvuješ u projektu koji spaja formalno i neformalno obrazovanje, AIESEC je pripremio pravu stvar za tebe – projekat “Pokreni svoju budućnost”.

Realizacija projekta dešava se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu i Čačku u 36 škola, a 70 internacionalnih volontera iz Turske, Tunisa, Italije, Rusije, Sjedinjenih Američkih Država, Meksika, Grčke, Češke, Slovačke edukovaće učesnike projekta.

Za učešće u ovom projektu možeš da se prijaviš ako ideš u 7. ili 8. razred osnovne škole ili u bilo koji razred srednje škole, i projekat traje 5 nedelja, počev od druge polovine septembra. Programi za osnovce se sastoje iz jezičkih radionica, a za srednjoškolce iz edukacija koje su vezane za informatičku pismenost, kao i razvijanje “soft skills” veština.

Kroz ove radionice i edukacije imaćeš priliku da razvijaš veštine komunikacije na maternjem i stranom jeziku, timski rad, da upoznaš različite kulture i mnoge druge veštine koje su potrebne za dalji rad i lični napredak.

Za sve detalje, posetite sajt organizacije AIESEC.

Najnovije