Pokreni se arhiva

Dođi na audiciju za novu predstavu "Crvena"

Dođi na audiciju za novu predstavu "Crvena"


Nakon što su briljirali sa postavkom veoma gledane predstave "Muškarčine", ekipa iz Centra E8 rešila je da počne da radi na novom pozorišnom projektu. Predstavu "Crvena" napisala je Milena Bogavac, a režiraće je Vojislav Arsić.

Rad na ovoj predstavi podrazumeva intenzivan, višemesečni, istraživački proces, zasnovan na radionicama i samoobrazovanju u oblastima rodne teorije, rodnih politika, ljudskih prava, ženskih prava i savremenog, dokumentarnog pozorišnog izraza.

Polazeći od istoimenog komada, napisanog 2002. godine, izvođači u ovoj predstavi neće biti samo glumci, već i koautori čija će lična mišljenja, stavovi, iskustva, biografije i anegdote postati integralni deo izvedbenog teksta predstave.

Ukoliko imaš interesovanja za eksperimentalni, umetnički izraz i vremena da se procesu rada na predstavi posvetiš u periodu od decembra 2014. do aprila 2015., prijavi se za audiciju, slanjem svoje profesionalne biografije na imejl: aneta.goranovic@e8.org.rs, najkasnije do ponoći 21. novembra.

Prvi krug audicije će se održati u nedelju, 23. novembra u BITEF teatru. Prijavljeni će biti naknadno obavešteni o terminu sastanka sa autorskim timom predstave.

Slika je odavde.

Najnovije