Pokreni se

Otpakivanje: Pozorišna audicija za mlade

 Otpakivanje: Pozorišna audicija za mlade

Ako vidiš sebe kao borca za nenasilje i toleranciju, onda je ovo prilika za tebe. U okviru projekta Otpakivanje 2014/2015 Beogradski centar za ljudska prava te poziva da se prijaviš na audiciju za pozorišnu predstavu. Predstava će biti pripremljena na osnovu ličnih iskustava i priča samih učesnika s ciljem da se ukaže na predrasude i netrpeljivosti i na moguća rešenja za sprečavanje tih pojava.

Za učešće u ovoj predstavi možeš da se prijaviš ako imaš između 15 i 30 godina. Tvoja prijava treba da sadrži kratku biografiju, scensko iskustvo, dodatne veštine poput plesa ili sviranja, tvoju fotografiju i kontakt podatke. Sve ovo pošalji na otpakivanje@bgcentar.org.rs do 4. decembra.

Probe za predstavu će se održavati u decembru ove i januaru naredne godine u ApsArt Pozorištu zajednice (Narodnih heroja 30/II sprat) a predstava će se izvoditi u pet gradova Srbije i Beogradu tokom februara 2015. godine.

Dodatne informacije su dostupne na sajtu ApsArta, Fejsbuk stranici projekta Otpakivanje 2014/2015 i sajtu Beogradskog centra za ljudska prava.



Najnovije