Pokreni se arhiva

Stipedije za osmake Internacionalne škole u Beogradu

Stipedije za osmake Internacionalne škole u Beogradu

Internacionalna škola u Beogradu raspisala je konkurs za stipendije za talentovane srednjoškolce. Namenjen je učenicima i učenicama sa izuzetnim akademskim sposobnostima, kojima finansijska ograničenja inače ne bi dozvolila da se školuju po ovom programu. 

Stipendija pokriva troškove školarine, takse za upis i naknadu za školske objekte, polaganje ispita, udžbenike, kao i naknadu za prevoz i smeštaj za vreme izleta, putovanja ili drugih vannastavnih aktivnosti. 


Kandidati moraju da budu državljani Republike Srbije; da žive sa roditeljima ili starateljima; da imaju odličan uspeh u školi u prethodnim godinama; da se aktivno bave vannastavnim aktivnostima; da pokažu dobre rezultate na testu nivoa znanja koji sprovodi ISB i na intervjuu, uz dokaz o finansijskim ograničenjima roditelja. 



Više informacija, kao i listu neophodnih dokumenata za prijavu za program stipendiranja, možeš pronaći ovde.

______________________________________________________________

IB program (međunarodni bakalaureat) je obrazovni program za srednjoškolce, koji posebnu pažnju poklanja individualnom razvoju učenika. Po ovom programu rade neke od najprestižnijih srednjoškolskih obrazovnih institucija, kao što je Ujedinjeni svetski koledž.



Priredila: Jovana Georgievski 

Najnovije