Centar za razvoj ideja objavljuje poziv za prijem novih članova u udruženje. Traže osobe koje su zainteresovane da budu deo mladog i kreativnog tima i da kroz aktivnosti udruženja učestvuju u realizaciji projekata čija su ciljna grupa mladi, kao i da budu inicijator istih. Kao član imaćeš priliku da usavršiš svoje sposobnosti i usvojiš nova znanja i veštine, da radiš u timovima, učestvuješ u pisanju i realizaciji projekata i stekneš dragocena iskustva u oblastima za koje se opredeliš. Više o dosadašnjim aktivnostima Centra možeš pronaći na sajtu – www.razvojideja.org.rs i Facebook stranici – /www.facebook.com/centar.za.razvoj.ideja

Ako ideš u srednju školu ili na fakultet, prijavi se tako što ćeš popuniti prijavni formular i poslati svoj CV na mail adresu udruženja centar@razvojideja.org.rs. Rok za prijavu je 31. avgust u 20 časova.

Timovi za koje se možeš prijaviti su:
1. Tim za preduzetništvo – Aktivnosti u okviru ovog tima obuhvataju promociju omladinskog preduzetništva i podrazumevaju angažovanje na trenutnim projektima iz ove oblasti, organizovanje predavanja, konferencija i edukativnih radionica.
2. Tim za kulturu – Zadatak tima je podsticanje i promocija mladih talenata iz različitih oblasti kulture, saradnja sa kulturnim institucijama i organizacijama, promocija kulturnih vrednosti među mladima, organizacija kulturnih događaja i manifestacija. Cilj tima je zajednički podsticaj stvaralačkog duha kod mladih i olakšavanje pristupa kulturnim sadržajima.
3. Tim za ekologiju – Ovaj tim je uključen u organizovanje projekata i akcija iz oblasti zaštite životne sredine i reciklaže, edukaciju mladih o mogućnostima korišćenja obnovljivih izvora energije i podsticanje na odgovorno ponašanje prema okruženju. Prijavi se za ovaj tim i upotrebi svoje znanje i kreativnost u svrhu očuvanja naše planete kako bi je učinili lepšim mestom za sve nas!
4. Marketing tim – Tim je zadužen za redovno održavanje sajta udruženja i nastup na društvenim mrežama, odnose sa javnošću i promociju aktivnosti udruženja i aktivno učestvuje u radu ostalih timova. Ukoliko imaš kreativnost, komunikativnost, otvorenost i spremnost da učiš, prijavi se!