Pokreni se arhiva

Smart kolektiv: konkurs za praksu

Smart kolektiv: konkurs za praksu

Smart kolektiv poziva studente i studentkinje završnih godina fakulteta da se prijave na konkurs za četvoromesečnu radnu praksu na kojoj će imati priliku da učestvuju u svim fazama planiranja i sprovođenja projekata iz različitih oblasti, u organizaciji konferencija, treninga, volonterskih akcija i drugih događaja, kao i u komunikaciji sa kompanijama, donatorima i organizacijama civilnog društva.

Konkurs je otvoren za studente/kinje završnih godina, master studija ili mlade diplomce koji su zainteresovani za CSR (društveno odgovorno poslovanje) ili socijalno preduzetništvo.

Traže kanditate/kinje koji su:

  • posvećeni rešavanju društvenih problema;
  • sposobni za samostalnu usmenu i pisanu komunikaciju na srpskom i engleskom jeziku;
  • spremni da preuzmu inicijativu;
  • željni da steknu nova znanja i veštine;
  • motivisani da doprinesu misiji naše organizacije.

Praktikanti će biti uključeni u poslove logističke i administrativne podrške koordinatorima projekata, poslove komunikacije sa partnerima i pripreme dokumenata, izveštaja i prezentacija.

Osim prilike za usavršavanje i sticanje radnog iskustva, mladi će dobiti mogućnost saradnje sa najvećim i najodgovornijim kompanijama, socijalnim preduzećima, uglednim domaćim i međunarodnim institucijama i organizacijama.

Svi koji uspešno završe praksu dobiće potvrdu, kao i simboličnu mesečnu novčanu nadoknadu (fiksni iznos) koja je namenjena refundaciji osnovnih troškova prakse (npr. lokalni transport i troškovi ishrane).

Prijava se vrše slanjem CV-a i motivacionog pisma sa naznakom: Prijava za praksu, i to: 

Konkurs je otvoren do 3. oktobra.

Više o Smart Kolektivu pogledaj na njihovom sajtu. 


Najnovije