Pokreni se

Prijavite se za Akademiju omladinske politike!

Prijavite se za Akademiju omladinske politike!

Krovna organizacija mladih Srbije te poziva da se prijaviš na Akademiju omladinske politike, jednosemestralni obrazovni program na kojem ćeš imati priliku da čuješ od iskusnih predavača/ica, kao i uspešnih omladinskih radnika/ca i aktivista/kinja šta je omladinska politika i kako doprineti borbi za interese mladih, njihovom većem učešću u društvu i procesima donošenja odluka, kao i unapređenju kvaliteta njihovog života.

Tokom četvoromesečnog programa Akademije omladinske politike ovladaćeš veštinama kojima možeš pomoći ostvarivanju aktivnog učešća mladih i saznati koje su to strategije i pravni okviri koji definišu njihov status. Imaćeš priliku da naučiš i kako se argumentovano nastupa pred većom grupom ljudi, šta su i kako se kreiraju javne politike, kao i da uspešno zagovaraš unapređenje položaja mladih.

Uslovi konkursa

Konkurs je otvoren za 20 učesnika/ca (15-30 godina starosti) koji imaju želju za bavljenjem omladinskom politikom, a formular za prijavljivanje se nalazi OVDE. Možeš se prijaviti do 22. decembra.

Učešće na Akademiji je besplatno, a polaznici koji uspešno završe program dobijaju sertifikat. Za sve dodatne informacije obratite se na: djordje.jovicevic@koms.rs.

Mesto održavanja: Kancelarija za mlade Grada Beograda – „Gnezdo“, 6. sprat RK Beograđanka, Masarikova 5.

Dinamika održavanja AOP: Četvoromesečni program AOP započeće 18. januara 2017. godine, a kraj je predviđen za 10. maj. Tokom ovog perioda u dogovoru sa grupom održaće se 10 sesija, koje bi bile rasporođene tokom ova četiri meseca. Učesnici Akademije će pored predavanja, radionica i različitih poseta relevantnim akterima raditi i praktične radove iz oblasti omladinske politike.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije