Program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“

U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko - konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja po drugi put organizuje program neformalne edukacije mladih u Republici Srbiji pod sloganom „Tvoja karijera počinje ovde“.

 Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatima će biti omogućene stipendije i prakse u EY Srbija, sa mogućnošću zaposlenja od oktobra 2017. godine.

Finalno takmičenje - biznis simulacija biće održana u martu mesecu 2017. godine godine u Beogradu, a takmičiće se 20 najboljih kandidata.

Za program „Tvoja karijera počinje ovde“ mogu se prijaviti i učestvovati studenti svih godina studija, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 2 godine nakon diplomiranja. Program će se sprovoditi u prostorijama kompanije EY u Beogradu.

Program „Tvoja karijera počinje ovde“ se prošle godine pokazao kao veoma uspešan, učesnici su bili zadovoljni znanjem i iskustvom koje su stekli, a EY je dobio veoma kvalitetne stipendiste i buduće zaposlene.

Jedan od najvećih izazova današnjice, kada je tržište rada u Srbiji u pitanju jeste zapošljavanje mladih bez iskustva. Izuzetno sam ponosna na činjenicu da je kompanija EY, kao multinacionalna kompanija prepoznala njihovu snagu i ogorman potencijal. Sa tim u vezi, ovaj projekat ima cilj da zajedničkim snagama Univerziteta u Srbiji i kompanije EY olakša mladima put do zaposlenja, ukaže na značaj radne prakse, kao i značaj veština upravljanja karijerom“, istakla je Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY.

Način prijavljivanja za kandidate:

Biografiju kandidati dostavljaju do 15. februara 2017. godine na mail: hr.serbia@rs.ey.com; Selekcija učesnika biće vršena na osnovu dostavljenih biografija.

Za sve informacije u vezi Programa neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“ pratite FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.

Datumi realizacije programa: 

Grupe će biti organizovane u periodu januar - mart 2017.

Finalno takmičenje najboljih 20 studenata: mart 2017. godine

Realizacija praksi za najboljih 10 studenata: u periodu oktobar 2017. – maj 2018. godine.

O EY

EY je globalni lider u revizorskim, poreskim uslugama, podršci pri poslovnim transakcijama i poslovnom savetovanju. Širom sveta, 230 hiljada naših zaposlenih dele naše zajedničke vrednosti kao i potpunu posvećenost kvalitetu. Mi se razlikujemo po tome što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal.

EY se odnosi na globalnu organizaciju firmi članica Ernst & Young Global Limited, od kojih svaka predstavlja odvojeno pravno lice. Ernst & Young Global Limited je firma registrovana u Ujedinjenom Kraljevstvu, koja ne pruža usluge klijentima. Za više informacija o našoj organizaciji, molimo vas da posetite adresu: www.ey.com/rs

23. Dec 2016.
Najnoviji konkursi