Pokreni se

Smart kolektiv: Konkurs za praksu Asistent za komunikacije

Smart kolektiv: Konkurs za praksu Asistent za komunikacije

Smart kolektiv poziva studente i studentkinje završnih godina fakulteta da se prijave na konkurs za četvoromesečnu radnu praksu iz oblasti komunikacija. Konkurs je namenjen studentima završnih godina, master studija ili mladim diplomcima iz oblasti novinarstva, komunikacija, marketinga, srpskog i engleskog jezika.

Traže kanditate/kinje koji su:

  • sposobni za samostalnu usmenu i pisanu komunikaciju na srpskom i engleskom jeziku;
  • željni da steknu nova znanja i veštine;
  • motivisani da doprinesu misiji naše organizacije.

U okviru prakse, imaćete priliku da:

  • se upoznate sa kreiranjem kampanja na društvenim mrežama;
  • se upoznate sa radom na wordpress platformi;
  • radite na kreiranju i distribuciji sadržaja za website, društvene mreže, newsletter i druge komunikacijske platforme.

Osim prilike za usavršavanje i sticanje radnog iskustva, mladi će dobiti mogućnost saradnje sa najvećim i najodgovornijim kompanijama, socijalnim preduzećima, uglednim domaćim i međunarodnim institucijama i organizacijama.

Svi koji uspešno završe praksu dobiće potvrdu, kao i simboličnu mesečnu novčanu nadoknadu (fiksni iznos) koja je namenjena refundaciji osnovnih troškova prakse (npr. lokalni transport).

Prijava se vrši slanjem CV-a i motivacionog pisma sa naznakom: Prijava za praksu_Asistent za komunikacije, na e-mail adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

Konkurs je otvoren do 24. februara 2017.

Smart kolektiv je dinamična i kreativna organizacija civilnog društva osnovana 2003. godine u Beogradu. Pionir je promovisanja koncepta društveno odgovornog poslovanja i razvoja socijalnog preduzetništva u Srbiji. Polazeći od ideje povezivanja biznisa i društva, Smart kolektiv nalazi načine da se iskustva i logika biznisa primene u rešavanju društvenih problema, pomaže kompanijama da artikulisano i strateški sarađuju sa zajednicom, a raznim društvenim grupama da zainteresuju poslovni svet za svoje potrebe i inicijative i postanu inovativnije, efikasnije i održivije.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije