Pokreni se arhiva

Konkurs za volontere na 64. Martovskom festivalu

Konkurs za volontere na 64. Martovskom festivalu
Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane studente završnih godina fakulteta umetnosti, produkcije, organizacionih nauka, novinarstva, medija i komunikacija da volontiraju kao saradnici na 64. Martovskom festivalu – Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma.
Festival će biti održan u svim prostorima Doma omladine od 30. marta do 2. aprila 2017. godine, a obuhvatiće projekcije filmova, radionice, otvorene razgovore sa autorima i muzički program.
Volonteri će biti u prilici da steknu iskustva u različitim sektorima, te dobiju potvrdu o obavljenoj stručnoj praksi.

Elektronske prijave sa imenom, prezimenom, kratkom biografijom i motivacionim pismom, kontakt telefonom i adresom elektronske pošte slati na martovski@domomladine.org najkasnije do 17. marta 2017. godine.

Svi prijavljeni kandidati biće pozvani na razgovor u Dom omladine Beograda i o terminu će biti blagovremeno obavešteni.

Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, popularni Martovski festival, naš je najstariji filmski festival. Od svog prvog izdanja bio je najvažnija, a u nekim periodima i jedina, platforma u okviru koje su domaći filmski autori mogli da prezentuju publici i inostranim kolegama svoje dokumentarne, eksperimentalne, animirane i kratke igrane filmove. Od 2017. godine, u organizaciji Doma omladine Beograda i sa novim umetničkim direktorom, dramaturgom Bobanom Jevtićem, festival se fokusira na domaću filmsku produkciju dokumentarnih, TV dokumentarnih, kratkih igranih, animiranih i eksperimentalnih filmova, postajući tako nacionalni festival u punom značenju te reči.
Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma je stalna manifestacija u oblasti kulture od značaja za Grad Beograd, koji je i pokrovitelj Festivala.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije