Pokreni se arhiva

Regionalni konkurs za stvaranje vizuelnog identiteta pojma tolerancije

Regionalni konkurs za stvaranje vizuelnog identiteta pojma tolerancije

Nezavisna kulturna organizacija Hartefakt u saradnji sa ambasadom Australije u Beogradu poziva sve umetnike i kreativce da se prijave na  konkurs za stvaranje vizelnog identiteta pojma tolerancije.

Hartefakt želi da stvori simbol odnosno logo tolerancije, koji je posvećen jačanju kritičke svesti i izgradnji otvorenog i slobodnog društva kroz kreativnu i umetničku razmenu podseti na važne društvene teme koje se tiču ljudskih prava, slobode govora i društvene odgovornosti. Podstiče i podržava angažovano kulturno i umetničko stvaralaštvo, ostavljajući uslove za kreiranje nove generacije i društveno angažovanih kreativnih i progresivnih snaga.

Radove slati u vektorskom formatu JPG, 1000 x 1000 na mail: tolerancija@heartefact.org

Konkur je otvoren do 31. avgusta!

Prijavom na konkurs učesnici potvrđuju da su autori priloženih radova i skica i da Harkefakt ima pravo objavljivanja priloženih radova na svim komunikacionim kanalima.

Prva mesto pored novčane nagrade, predstavljaće zvanični simbol tolerancije u svim medijima, projektim delatnostima organizacije Harkefakta i njegovih partnera.

Radovi će biti dostupni javnosti u vidu kolekivne izložbe tokom nedelje tolerancije od 11 do 18. septembra 2017. godine.

Više o konkursu možeš saznati ovde.

O samom pojmu tolerancije možeš pročitati više u ovom tekstu, a fotografija preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije