Pokreni se

Startit se širi

Startit se širi

Startit traži nove članove tima koji će im pomoći da osmišljavaju i realizuju brojne projekte, te ostvare svoju dugoročnu misiju — da sveobuhvatno unaprede naše društva koristeći nove tehnologije i time zadrže ljude u svojim mestima i svojoj zemlji.

Već 6 godina podržavaju preduzetništvo, tehnologiju i samostalne inicijative kroz svoje mnogobrojne projekte i aktivnosti. Njihov sajt, Startit.rs čita 60.000 ljudi mesečno, a kroz edukacije, predavanja i okupljanja, Startit Centre mesečno poseti više od 1.000 ljudi.

Organizuju i različite mitape, manje i veće kurseve, konferencije, hakatone, itd.

Pored ovih, imaju i projekte koji čine njihov startap održivim, poput Startit Poslova, premium kurseva ili usluga komercijalnog organizovanja događaja i iznajmljivanja prostora.

Šta traže?

Šire svoj tim i potrebne su im osobe da se pridruže sledećim timovima:

  • Projektni menadžment — pisanje, realizacija i izveštavanje projekata za donatore;

  • Programski tim — osmišljavanje i kreiranje sinergije sadržaja u Startit Centrima i na blogu;

  • Tim Startit Centara u Vršcu i Inđiji.

Veruju da je rad u jedinstvenoj, svestranoj organizaciji poput njihove vredno i korisno iskustvo, gde se može puno toga naučiti.

Uz to ide i osećaj zadovoljstva kada su projekti na kojima se radi rezultovali zaista značajnim rezultatima koji menjaju živote ljudi. Veruju da svako može da uradi mnogo uz entuzijazam i trud.

Sviđa ti se kako zvuči? Javi se na zoja@seeict.org

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije