Pokreni se

Kako da unovčiš svoje znanje?

Kako da unovčiš svoje znanje?

Kampster tim traži nove saradnike!

Start up Kampster je pokrenuo interaktivnu platformu za onlajn obrazovanje. Osnovni princip rada platforme je da će kursevi biti na lokalnim jezicima zemalja u kojima posluje.

Pogledaj trenutnu ponudu kurseva, razmisli koja su znanja i/ili veštine tražene, a nisu ih obradili i postani autor/-ka jednog ili više novih onlajn kurseva.

Ko može da se prijavi?
 
Svako ko ima ideju, znanje i istrajan je u realizaciji svojih zamisli. Otvoreni su za inicijativu i ideje, a fokus im je na rešenjima, ne na problemima, tako da prihvataju predloge, ali morate biti spremni na standardizovanu proveru vaših kurseva.
 
Šta se očekuje od tebe?

Za početak konkretan predlog teme i sadržaja kursa sa kraćim obrazloženjem izbora. Ukoliko im se ideja dopadne, kontaktiraće te radi dogovora o roku u kome ćeš im dostaviti strukturu kursa, a nakon toga ćeš imati zadatak da izradiš prvu lekciju kako bi proverili kvalitet materijala.

Svaki kurs mora da sadrži nekoliko nivoa koji sadrže lekcije, a svaka lekcija tekst i prateće fotografije. Kursevi su obogaćeni mini kvizovima i zadacima za vežbanje koje ocenjuju stručni mentori. Na kraju svakog kursa polaznici polažu test i dobijaju odgovarajući sertifikat. Tokom trajanja kursa obezbeđena je onlajn podrška mentora i drugih polaznika putem, a mogu se i zakazati konsultacije sa mentorom.

Šta ti dobijaš?

  • Zaradu
  • Mogućnost da razviješ svoju ideju i podeliš svoja znanja sa drugima
  • Iskustvo u kreiranju onlajn kurseva
  • Potvrdu o autorstvu
  • Mogućnos da se tvoji kursevi prevedu na druge jezike i time proširiš svoje tržište


Možeš se prijaviti do 27. novembra.

Svoju ideju za novi kurs možeš prijaviti popunjavanjem onlajn formulara. Ukoliko se prijavljuješ za autorstvo više kurseva, popuni formular posebno za svaki kurs čiji autor želiš da budeš.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije