Pokreni se

Individualni susreti sa predstavnicima vrhunskih svetskih poslovnih škola

Individualni susreti sa predstavnicima vrhunskih svetskih poslovnih škola

Jedan na jedan MBA skup održaće se u Beogradu, 30. novembar u Metropolu, ulica Bulevar Kralja Aleksandra 69.

Access MBA pruža poslovnim stručnjacima priliku da saznaju nešto više o vrhunskim MBA programima tokom ličnog razgovora sa predstavnicima nekih od najboljih svetskih poslovnih škola.

Kada se prijaviš za Jedan na jedan MBA skup, tvoj profil se pažljivo upoređuje i bira za pojedinačne sastanke sa predstavnicima poslovnih škola koje odgovaraju tvihun potrebama i očekivanjima.

U danu kada se održava događaj, pruža ti se prilika da:

- se susretneš sa direktorima odeljenja za upis studenata na dvadesetominutnim Jedan na jedan sastancima i okruglim stolovima;

- učestvuješ u panel diskusijama sa predstavnicima škola i sadašnjim i bivšim studentima;

- dobiješ savete i podršku za pripremu za MBA od Access MBA konsultantskog tima;

- dobiješ informacije o GMAT testiranju i stipendijama: stekneš uvid u postupak upisa na MBA studije.

IskImaćeš priliku da se lično povežeš sa najboljim poslovnim školama na svetu, kao što su sledeće: American University in Bulgaria, University of Ljubljana, Vienna University of Economics and Business WU Executive Academy, Webster University Vienna, ESMT – Berlin i mnoge druge.

Savetnik za Access MBA će te kasnije kontaktirati da biste razgovarali o svom projekti i zakazaće ti pojedinačne sastanke sa univerzitetima koji te interesuju, a koji učestvuju na događaju. Iskoristi prednosti ovih usluga - potpuno besplatno - prijavi se ovde sada!

Diploma MBA studija je u svetu najšire priznata diploma poslovnih studija, što poslovnim stručnjacima omogućava da rade na visokim upravnim položajima, ostvare veći prihod i posluju na globalnom nivou. Učestvovanjem u međunarodnom MBA programu proširićeš svoju mrežu poznanstava, povećati izglede za napredovanje u karijeri i dobiti prilike da svoje preduzetničke ideje pretvoriš u poslovne poduhvate.

Ako se prijaviš najmanje 10 dana pre MBA skupa, dobićeš procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će ti pomoći da odrediš koji je MBA program najpogodniji za tebe. 

Najnovije