Pokreni se

Youth2Business: „Sa privredom na ti: Mladi i posao“

Youth2Business: „Sa privredom na ti: Mladi i posao“

Pozivamo te da nam se pridružiš na petom Youth2Business: Sa privredom na ti: Mladi i posao“ događaju koji Beogradska otvorena škola organizuje u okviru trećeg multikongresa u Srbiji – Serbian Visions. Multikongres se održava 25. i 26. novembra u hotelu Radisson Blu Old Mill, a sam događaj Sa privredom na ti: Mladi i posao 25. novembra u terminu od 12 do 14 časova.

Youth2Business: Sa privredom na ti: Mladi i posao ima za cilj da okupi mlade i predstavnike privrede pružajući im mogućnost da se povežu i saznaju više o pojedinačnim iskustvima uspešnih ljudi i uspešnim poslovnim poduhvatima u Srbiji.

Događaj podrazumeva interaktivnu komunikaciju govornika i izabranih kandidata. Svaki govornik će razgovarati sa ukupno 4 grupe mladih. Grupe će brojati najviše 10 kandidata i rotiraće se na 20 minuta.

Na taj način mladi će dobiti priliku da razgovaraju sa tri predstavnika kompanija i karijernom savetnicom, koji svojim iskustvom i pozicijom najviše mogu doprineti njihovom profesionalnom razvoju, da razmene iskustva i podele svoje karijerne dileme, ali i da dobiju više informacija o uspešnom poslovanju. S druge strane, predstavnici kompanija imaju mogućnost za promociju kompanije iz koje dolaze, upoznavanje mladih i dolaska do potencijalnih kadrova za razvoj svojih poslova.

Govornici sa kojima ćete ragovarati i njihove teme su:

1. sto__Upravljanje karijerom: Dobar CV za dobar početak

Tamara Stanojević, koordinatorka projekata i karijerna savetnica, Unapređenje zapošljivosti, Beogradska otvorena škola 

2. sto__Poslovni intervjui i procene: da li je važno gde vidiš sebe za 5 godina?

Ivana Mihajlović, HR menadžerka, Direct Media

3. sto__ Zanimanja i mogućnosti: rad u kompaniji i/ili preduzetništvo? 

Damir Nađ, bivši direktor sektora za projektovanje organizacije u kompaniji NIS i aktuelni preduzetnik

4. sto__ Umrežavanje: zašto su dobri odnosi ključ svakog uspeha?

Predrag Topić, izvršni direktor, Planning and Organizational Development, Confluence Property Management 

Pored učešća na događaju Youth2Business: „Sa privredom na ti: Mladi i posao, svi kandidati će imati priliku da pre i nakon našeg događaja razgovaraju sa mnogobrojnim poslodavcima i predstavnicima kompanija u okviru celokupnog multikongresa. Na taj način, kandidatima se pruža prilika da se kroz ostale sadržaje koje nudi događaj upoznaju sa daljim tokovima nemačko-srpske privredne saradnje.

Za učešće na našem događaju možete se prijaviti do 21. novembra do 23:59 popunjavanjem upitnika koju možete pronaći na ovome LINK-u.

*Zbog ograničenog broja mesta biće izvršena selekcija prijavljenih kandidata. Profesionalni tim Beogradske otvorene škole zadržava pravo da na osnovu podataka koje zainteresovani učesnici dostave proceni motivaciju učesnika i odobri im učešće na događaju. Ovom prilikom vas i pozivamo da poziv prosledite onima za koje smatrate da mogu biti zainteresovani za naš događaj.

Svi prijavljeni će biti obavešteni o svom učešću na događaju do četvrtka, 23. novembra.

Ovo je odlična prilika za vas da saznate neke nove stvari, steknete nova znanja i veštine ali i upoznate vrlo uspešne ljude.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice i pitanja u vezi sa događajem, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu i broj telefona koje možete naći u signaturi i na mejl danijela.grubnic@bos.rs

Realizacija Youth2Business događaja je podržana od strane Solidar Suisse/Swiss Labour Assistance (SLA) – Kancelarija u Srbiji.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije