Međunarodni letnji kampovi

Mladi istraživači Srbije su otvorili ovogodišnje prijavljivanje za međunarodne volonterske kampove u Srbiji!

Pogledajte u OVDE listu kampova, a prijavite se na ovom LINKU.

Zašto da izaberete da 10 dana do 2 nedelje provedete negde u Srbiji? Evo nekoliko odličnih razloga:
  1. Ubedljivo najbolji način da upoznate svoju zemlju – lokalci su vam domaćini, domaću kafu pijete uz meštane koji su oduševljeni što je međunarodna grupa volontera došla u njihovo mesto, pa vas zovu na slavu, pecanje, da probate domaće specijalitete, pa time postajete počesni gost Bikova, Kupinova, Golupca, Tršića, Drače, Donje Toponice, Apatina, Titela, Ruskog Krstura, Mošorina, i drugih malih i upečatljivih mesta širom Srbije
  2. Svi troškovi su vam pokriveni osim puta i 2000 dinara participacije!
  3. Volonteri su iz različitih zemalja, pa ne morate da otputujete van zemlje da biste vežbali engleski i upoznali svoje vršnjake iz Evrope.
  4. Radite nešto korisno, a interesanrno za zajednicu što verovatno ne biste drugačije imali priliku da radite, na primer, da pravite mostiće preko rečice, organizujete kampanju za skretanje pažnje na probleme u toj zajednici, ili možda izložbu fotografija na temu nenasilja i razumevanja, radite u zaštićenim prirodnim dobrima kao što su Obedska bara, Deliblatsko ili Ludaško jezero, Koviljsko-petrovaradinski rit, organizujete seoske igre bez granica i još svašta nešto!
Obezbedili su 20 stipendija za kampove u Srbiji, sa pokrivenim putnim troškovima i oslobađanjem od participacije. Ako imate na umu nekoga ko u suprotnom ne bi mogao da ide jer je u teškoj materijalnoj situaciji, pozovite Mlade istraživače Srbije, prijavite ih!
11. Jun 2018.
Najnoviji konkursi