Pokreni se

Dunav za mir - poziv za učesnike/ce radionice

Dunav za mir - poziv za učesnike/ce radionice

Medijski edukativni centar u saradnji sa OPENS-om razvija projekat Dunav za mir - međunarodnu radionicu medijske, informacione, filmske i digitalne pismenosti za mlade.

Cilj projekta jeste da mladi steknu osnove veština i znanja neophodne u aktivnom radu na ostvarivanju ciljeva UN agende 2030 o održivom razvoju.

Ukoliko ste iz Novog Sada, imate manje od 30 godina i želite da učestvujete u radionici popunite onlajn formular koji se nalazi OVDE! Rok za prijavu je sreda, 1. avgust 2018. do ponoći. Odabrani učesnici će biti obavešteni imejlom u četvrtak, 2. avgusta u 14 časova.

Učesnici radionice su mladi iz nekoliko zemalja i Srbije. Delovi radionice i filmske projekcije će se dešavati na nekoliko mesta u Novom Sadu. Mladi i njihove organizacije su naša osnovna ciljna grupa, a bitno nam je da su aktivni u svojim sredinama, zainteresovani za film, medije, novinarstvo kao i da su motivisani da umreženi sa mladima iz drugih zemalja nastave da rade na promociji uspešnog ostvarivanja ciljeva održivog razvoja. Radionice će se održavati od 6. do 11. avgusta od 10 do 18 časova sa pauzom za ručak.

Plan i program možete pogledati OVDE!

Najnovije