Otvoren je drugi krug konkursa za upis nove generacije studenata

Studije budućnosti

Beogradska otvorena škola otvara KONKURS i poziva te da se do nedelje, 9. septembra, do ponoći, prijaviš za jednogodišnji multidisciplinarni program "Studije budućnosti". 

Program je namenjen studentima koji će u oktobru 2018. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu.

Program „Studije budućnosti“ je jednogodišnji program neformalnog obrazovanja koji se temelji na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, Alumni2Students programu mentorstva, programu stažiranja i izradi završnog projekta.

Cilj programa je da odabrane studente na inovativan način upozna sa trendovima i izazovima pred kojima se nalazi savremeni svet. Studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice, Skype konferencije, neformalna druženja otkrivaju i opipavaju trendove budućnosti u savremenom svetu sa ciljem da postanu nosioci pozitivnih promena u našem društvu.

 Konkurs za upis nove generacije studenata otvoren je do 9. septembra 2018. godine. Izbor studenata za "Studije budućnosti" obavlja se u tri faze:

  • Prijavljivanje kandidata 
  • Provera znanja 
  • Intervju i konačan izbor 

Detaljnije o svim fazama prijave, ali i o ostalim važnim informacijama možete pogledati OVDE.

22. Aug 2018.
Najnoviji konkursi