Svi smo isto različiti - poziv za volontere

Svi smo isto različiti

Mlada ekipa psihologa, pod krovom udruženja iTeentity, rešila je da napravi pozitivne promene u svojim gradovima, te i da malim, a vrlo energičnim korakom, krene ka budućim pozitivnim promenama u društvu.

Promene kreću od adolescenata i neformalno – edukativnog rada sa njima. Najkraće rečeno, glavni cilj, jeste da kroz razgovor, diskusije, debate, radionice zajedno sa njima rešavamo razvojne nedoumice ovog perioda.

Svoju ideju mlada ekipa psihologa realizuje kroz Superste pobednički projekat „Svi smo isto različiti“, čija prva faza počinje 1. oktobra.

Za realizaciju ideje potrebna je pouzdana i istrajna ekipa volontera. Ukoliko studiraš psihologiju, nisi pristalica formalnog načina obrazovanja i rada, a želiš da stekneš nova znanja o adolescentima i njihovim razvojnim nedoumicama, da upoznaš veliki broj mladih i pozitivnih ljudi, da dodatno razviješ svoje komunikacione, radioničarske i prezentacione veštine, da primeniš svoje stečeno znanje sa studija, onda se prijavi na konkurs do 31. septembra.

Takođe, pri odabiru saradnika, akcenat će biti na motivaciji, a ne na prethodnom (ne)stečenom iskustvu. Ukoliko pak imaš volonterskog iskustva u radu sa adolescentima, veoma je važno znanje koje si iz takvog iskustva stekao/la, odnosno šta si poneo/la sa sobom.

Sve dodatne informacije o udruženju i projektu, možeš saznati putem okačenih linkova, a za sva dodatna pitanja, piši nam na mejl adresu iteentity@gmail.com

https://www.superste.net/svi-smo-isto-razliciti-vodic-kroz-adolescenciju/

https://www.facebook.com/IstoRazliciti

10. Sep 2018.
Najnoviji konkursi