Pokreni se

Budi svoj, budi OFF - konkurs za volontere

Budi svoj, budi OFF - konkurs za volontere

Želiš da svoje volontersko iskustvo upotpuniš znanjima iz oblasti organizacije i menadžmenta u kulturi, a da učestuješ ujedno i u kreiranju kvalitetnije i raznolike kulturne scene Novog Sada? Pred tobom je konkurs uz pomoć koga ćeš sve ove želje ostvariti - OFF traži volontere! 

Traže se svi oni kojima ne manjka motivacije, entuzijazma i odgovornosti i koji žele da pojačaju OFF marketing tim – otvorene su pozicije fotografa, PR-a, menadžera društvenih mreža, kao i pozicije u promo timu. Prethodna ljubav ka filmu nije neophodna jer ćeš sigurno uz OFF zavoleti sedmu umetnosti!

Pridružite se timu OFF-a slanjem kratkog motivacionog pisma i CV-a na offnovisad@gmail.com do 27. septembra 2018. godine.

Udruženje OFF Novi Sad osnovano je početkom 2018. sa ciljem da doprinese obogaćivanju kulturne ponude Novog Sada. Rad udruženja okrenut je pre svega novosadskoj publici, kojoj nastoji da približi teže dostupnu angažovanu, alternativnu, aktuelnu i autorsku umetnost. Pune sale na dosadašnjim filmskim projekcijama pokazale su da su ciljevi udruženja opravdani. Osim što je organizovalo novosadsku premijeru “Druge strane svega”, filma Mile Turajlić, proglašenog za najbolji dokumentarni film na prestižnom festivalu u Amsterdamu, udruženje je autorku filma i predstavilo novosadskoj publici i time omogućilo direktan kontakt između stvaraoca i publike. Slično je bilo i na projekciji filma “Muškarci ne plaču” Alena Drljevića kojoj je prisustvao poznati glumac Boris Isaković. Usledile su projekcije hrvatskog hita “Ne gledaj mi u tanjir”, slovenačke drame “Ivan”, i hrvatske komedije “Comic Sans”.

Preuzeto sa Portal Mladi.

Najnovije