Pokreni se

ISWiB traži nove članove!

ISWiB traži nove članove!

Svetski omladinski talas poziva sve zainteresovane da se prijave za organizacioni tim najvećeg studentskog festivala u jugoistočnoj Evropi - The International Student Week in Belgrade. Trinaesta Međunarodna studentska nedelja u Beogradu će se održati 2019. godine, a za njenu organizaciju su potrebni članovi sledećih podtimova:

  • Dizajn
  • EDU
  • HR
  • EVENT
  • FR
  • IT
  • INTCOM
  • PR

Sve informacije o načinu prijave možeš pronaći OVDE.

Dizajn je tim koji pruža snažnu umetničku crtu čitavom Festivalu, pa su za njega poželjni kandidati koji žele da izraze svoju kreativnost na više načina: kroz kreiranje vizuelnog identiteta festivala, pružanja doprinosa u organizaciji festivalskih aktivnosti i sprovođenju novih, inovativnih ideja u cilju naglašavanja umetničke dimenzije ISWiB-a.

EDU je tim odgovoran za kreiranje edukativnog dela Festivala koji se sastoji iz radionica, konferencija i obuka. Poželjni su kandidati koji već imaju ideje o tome šta bi trebalo da bude tema naredne Međunarodne studentske nedelje u Beogradu, i koji su to ljudi iz zemlje i regiona koji bi je najvernije dočarali učesnicima.

Poželjni profil kandidata za HR tim je osoba voljna da unapređuje komunikaciju i kreira zabavan i edukativan sadržaj za sam organizacioni tim. Ovo podrazumeva organizaciju i osmišljavanje produktivnih tim bildinga i druženja, a pored ovog, najveći deo zaduženja se odnosi na selekciju i koordinaciju grupom volontera koji se organizaciji Festivala pridružuju neposredno pred sam Festival.

EVENT je tim koji se bavi organizacijom zabavnog dela festivala po kome je ISWiB poznat širom sveta. Budući članovi ovog tima će učestvovati u kreiranju tematskih večeri i njihove celokupne organizacije. Poželjne su osobe sa inovativnim idejama i dobrom energijom koja se tradicionalno manifestuje svake godine tokom, ali i pre samog Festivala.

FR tim je zadužen za pribavljanje sponzorstava, pa su za ovaj tim poželjne osobe spremne da istražuju sve mogućnosti za različite vidove partnerstva. Prednost imaju kandidati koji poseduju iskustvo u pisanju projekata.

IT tim traži ljubitelje sveta informacionih tehnologija koji žele da rade na održavanju i unapređivanju sajta Festivala, kao i pružanju celokupne podrške ostatku tima u problemima povezanim sa ovom oblašću.

INTCOM (International Sommunication) je tim zadužen za međunarodnu komunikaciju koja podrazumeva selekciju učesnika Festivala i održavanje komunikacije sa njima tokom čitavog predfestivalskog i festivalskog perioda. Članovi ovog tima su u najvećoj meri povezani sa inostranim ali i domaćim učesnicima koji nam godinama pristužu iz celog sveta.

PR tim zahteva spremnost na vođenje naloga na društvenim mrežama Festivala na svakodnevnom nivou, kao i održavanje komunikacije sa medijima i partnerima tokom čitave godine. Poželjni su komunikativni i kreativni kandidati skloni pisanju, osobe koje zanimaju društvene mreže i koje su spremne da ISWiB predstavljaju javnosti kroz različite kanale komunikacije.

Prijave su otvorene do 15. oktobra.

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu je festival edukativno-zabavnog karaktera koji se održava od 2006. godine. Tradicionalno se održava u julu mesecu kada učesnici iz celog sveta pristižu u Beograd čineći ga pravom studentskom prestonicom sveta. Festival se realizuje kao najznačajniji i najveći projekat neprofitnog studentskog udruženja Svetski omladinski talas.

Preuzeto sa Youth.rs.

Najnovije