SOFA traži nove članove!

SOFA

Udruženje SOFA je otvorilo konkurs za prijem novih članova u timovima za sport, HR, PR i CR. Konkurs je otvoren do 5. oktobra.

SOFA predstavlja potpuno nov koncept pružanja usluga onima koji žele da se bave sportom. Tim studenata vredno radi kako bi SOFA postala prepoznatljiva svima i kako bi doprinela boljem i zdravijem životu studenata i omladine. 

Tim za sport je deo udruženja SOFA koji u rukama drži sve sportske aktivnosti koje se sprovode u okviru SOFA projekta. Tako se tim za sport, na čelu sa koordinatorom, bavi problematikom kvaliteta i kontinuiteta SOFA usluga. Članovi tima za sport učestvuju u realizaciji redovnih SOFA aktivnosti, gde je svaki član tima u obavezi da prati realizaciju aktivnosti za koju je zadužen i tako prikuplja informacije od korisnika, analizira efektivnost trenera ili animatora na osnovu čega ocenjuje postignute rezultate i povodom toga daje preporuke za usmeravanje rada ostalim timovima. Takođe, članovi tima za sport pokreću inicijativu za uvođenje novih sportskih aktivnosti i bez njega SOFA ne bi postojala.

HR tim se bavi pre svega procesom razvoja i unapređenja SOFA udruženja. Primarna uloga HR tima jeste upravljanje ljudima odnosno članovima udruženja, podsticanje pozitivnog duha kako bi se ostvarili ciljevi SOFA-e. Zato HR tim predstavlja stub naše organizacije koji nas drži na okupu i čini nas celinom. Realizacija internih obuka i treninga, timbildinga, pružanje podrške članovima, kreiranje i ažuriranje baze članova, davanje smernica za unapređenje su samo neki od zanimljivih zadataka koji naš tim obavlja. Naš cilj je da povećamo produktivnost i efikasnost svakog posebnog sektora. Ako si komunikativan, odgovoran, voliš da radiš sa ljudima, brineš o međuljudskim odnosima, ovo je pravi tim za tebe.

Dobar marketing tim je neophodan za uspešno funkcionisanje sportskog udruženja SOFA. Ako si kreativan, komunikativan, snalažljiv, voliš da se družiš, zabavljaš i upoznaješ nove ljude, prijavi se i učestvuj u osmišljavanju kreativnih kampanja, promociji  udruženja, oglašavanju na društvenim mrežama, kao i osmišljavanju teksta za blog sajta, dizajna promotivnog ili montažu video materijala. I još nešto. Ako si ambiciozan, amater u oblasti fotografije ili dizajna, voliš da fotkaš, prijavi se i pomozi nam da prikupimo materijale za aktivnosti, turnire, treninge, ali i promocije. Bitno nam je da doneseš dobro raspoloženje, svoju kreativnost i želju sa radom.

Sposobnost profesionalne i formalne komunikacije, kako usmene, tako i pismene, neophodna je kroz rad u kompanijama u bilo kom sektoru. CR tim je tim koji se bavi pronalaženjem sponzora za aktivnosti SOFA organizacije i vodi komunikaciju sa predstavnicima kompanija. Kao član ovog tima možeš da naučiš kako treba da pišeš mail-ove, vodiš sastanke, kako da sastaviš dobru ponudu za partnerstvo i sponzorstvo i kako da prezentuješ bitne karakteristike nekog projekta. Ako želiš da budeš deo CR tima i SOFA udruženja i doprineseš organizaciji besplatnih fizičkih aktivnosti za omladinu i pomogneš da se za učesnike obezbede dobri pokloni i proizvodi, prijavi se za ovaj tim.

Ukoliko si zaintresovan/a da postaneš član organizacije do 05.10. na mail adresu info@sofa.rs pošalji svoj CV, navedi za koju poziciju se prijavljuješ, i odgovori na pitanja:

– Šta očekuješ od SOFE?

– Kako baš ti možeš da doprineseš SOFI?

Preuzeto odavde.

04. Oct 2018.
Najnoviji konkursi