Pokreni se

Otvoren konkurs za upis 27. generacije Studija budućnosti

Otvoren konkurs za upis 27. generacije Studija budućnosti

Ovo nisu još jedne osnovne ili master studije - ovo je sve što bi one trebalo da budu. Sa ovog mesta ne gledaš u prošlost, ne svedočiš sadašnjosti – ovde stvaraš budućnost. Čiju budućnost? Pa, svoju. Ti je zamisliš, a mi ti damo 6 prečica da do nje stigneš. 

Na Studijama budućnosti imaš priliku da razvijaš veštine, nađeš svoj prvi posao i stekneš kontakte za buduće profesionalne izazove i uspehe. Kada je jedino promena izvesna, trebalo bi da znaš šta te čeka sutra. Ili još bolje, da to planiraš.

Šta sve čini Studije budućnosti?

1. Interaktivni moduli:

Bilo da se priča o prožimajućem uticaju podataka i novih tehnologija na jezik i društvo, o značaju finansijske inteligencije za tvoju budućnost ili o budućnosti odnosa Rusije i Amerike i o metafizici srca, predavanja na Studijama budućnosti su sve sem beskorisna i dosadna. O svemu tome saznaj kroz 4 modula: Učionica 4.0Budućnost države i društvaVeštine za budućnost i Pogledi ka Evropi.

2. Mentorski program:

Jedan od 1247 bivših polaznika/ca našeg programa biće tvoj prvi saveznik u karijernom i ličnom razvoju i prva veza sa poslovnom zajednicom za koju si zainteresovan.

3. Zimska škola:

Na zimskoj školi timskog rada učiš šta znači biti u timu i odlučivati zajedno sa 20 kolega. Cela generacija, pet dana, van Beograda – Zimska škola je mesto gde generacija postaje tim. 

4. Program stažiranja:

Ako znaš koliko su dobri Societe General, British Council, Vreme, Nova iskra... onda znaš koliko dobar program praksi imamo. Vidi listu naših partnerskih organizacija ili izaberi drugu organizaciju, institut ili ustanovu u kojoj želiš da obaviš praksu od minimum 80 sati. (i dobiješ posao u 80% slučajeva).

5. Završni projekat

Nauči kako se radi case study, objavi akademski rad ili policy paper. Ili uradi sva tri. Ti biraš formu i broj svojih završnih radova.

iii, ne manje bitne...

6. Izborne i slobodne aktivnosti:

Ovo nije toliko teško zamisliti. Primer – privatni bioskop na 16. spratu Beograđanke. Pogled je nestvaran. Psihološke radionice ili čas neverbalne komunikacije i tanga u jednom. Podzemni salon Starog dvora. Ili sve to zajedno…

Kako da postaneš deo Studija budućnosti? 

Proces selekcije sadrži svega tri koraka:

Prvi korak je da:

- Pripremiš dokumentaciju, ispuniš prijavni formular

- Biografiju u ovom formatu.

- Trebaće ti i dva pisma preporuke

Uverenje o prosečnoj oceni tokom studija ili fotokopija stranica indeksa koje sadrže ocene na predmetima i overeni poslednji semestar.

Rok za slanje potrebne dokumentacije je 31. jul u ponoć.

Drugi korak je da dođeš na testiranje:

Voleli bismo da te bolje upoznamo kroz kratke testove opšte kulture, engleskog jezika, test ličnosti i test sposobnosti. Testiranje traje jedan dan i biće realizovano u septembru ove godine. Kada nam pokažeš koliko si sjajan/na, sledi nam i poslednji, najlepši korak.

Treći korak je...da dođeš na intervju.

Za sva dodatna pitanja i informacije možeš pisati na adresu: upis2019@bos.rs ili posetiš zvaničan sajt klikom na ovaj link.

Ne propusti šansu da baš ti ove godine postaneš deo (Studija) budućnosti!

Najnovije