Pokreni se

Prijavi se za OPENS State of EXIT zone

Prijavi se za OPENS State of EXIT zone

Kako god da smo planetu zavrteli proteklih 365 dana, ona se uvek zaustavljala na jednom mestu. U centru. U Omladinskoj prestonici Evrope!

Zvuk bubnjeva, tabananja i plesa koji odzvanja sada te zove jer se okuplja EXIT pleme. EXIT Tribe 2019, novi je festivalski poduhvat u kojem će svi ljubitelji muzike, uticajni pojedinci iz celog sveta, umetnici, sportisti, javne ličnosti, brojni pokreti i organizacije biti pozvani na ujedinjenje sa jasnim ciljem – zaštiti planetu i celokupan život na njoj!

Zvuči kao izazov kom si dorastao?

EXIT Fondacija i OPENS 2019 pozivaju organizacije civilnog društva iz Novog Sada, Srbije i celog regiona da ujedine u jedno pleme, jer imamo misiju! I to u okviru OPENS State of EXIT zone.

Ovo je poziv da postaneš deo EXIT plemena, ali on ide i uz neke obaveze. OPENS State of EXIT zone je pre svega interaktivna i zabavna. Na organizaciji je da smisli najkreativniji, najzabavniji, najprikladniji mogući način kojim će se uklopiti u jedno od sedam OPENS plemena na OPENS State of EXIT zoni:

  1. Pleme Energija

  2. Pleme inovacije i kreativnosti

  3. Evropsko pleme vrednosti

  4. Raznobojno pleme različitosti

  5. Pleme ravnopravnosti

  6. Pleme omladinskih nevladinih organizacija

  7. Pleme otvoreno za sve

U izboru organizacija vodićemo računa o sledećim kriterijumima:

  • Kvalitet programa i primerenost programa OPENS State of EXIT zoni;

  • Dosadašnje aktivnosti organizacije na polju kojim se program bavi;

  • Povezanost programa/aktivnosti sa temama OPENS 2019 i EXIT Fondacije.

Rok za prijavu NA OVOM LINKU je 10. jun do ponoći!

Odluka o tome koje organizacije će se predstaviti festivalskoj publici iz celog sveta, biće doneta najkasnije do 15. juna i biće objavljena na zvaničnom sajtu EXIT festivala WWW.EXITFEST.ORG kao i na sajtu OPENS-a WWW.OPENS2019.RS .

Za sva dodatna pitanja kontakt je: KONKURS@OPENS2019.RS

Prošle godine OPENS State of EXIT zona je uz niz radionica, panel diskusija, muziku, časove salse, kao i regionalni radijski program koji se uživo svako veče emitovao sa te lokacije, bila jedna od najposećenijih lokacija na festivalu. Nije slučajno da se mali sajam nevladinih organizacija nalazi baš u samom srcu Tvrđave i festivala koji svoje korene vuče upravo iz društvenog aktivizma. Uz to, nemali deo Grada i Festivala mladih jeste i OPENS. A, jedan od razloga zbog kojih je Novi Sad i postao Omladinska prestonica Evrope je upravo  zbog velike podrške iz regiona, kao i planova i programa koji povezuju mlade u čitavom regionu.

Ove godine EXIT će biti otvoren OPENS danom u četvrtak, 4. jula. 

EXIT PLEME čeka te na Tvrđavi!

Fotografija je preuzeta odavde.

 

 

Najnovije