Postani deo Best Beograd

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd otvara vrata za nove članove. Ukoliko želiš da razviješ nove veštine i sposobnosti, da proširiš svoju zonu komfora, da volontiraš na zanimljivim projektima, družiš se, putuješ i upoznaješ nove ljude i kulture širom Evrope – pridruži nam se!

BEST – Bord of European Students of Tehnology je neprofitna i apolitična evropska studentska organizacija koja trenutno broji 97 lokalnih BEST grupa u 34 zemlje Evrope. Organizacija postoji od 1989. godine i njen glavni cilj je da omogući povezivanje, komunikaciju i razmenu studenata tehnike iz svih delova Evrope. BEST Beograd jedna je od 3 lokalne BEST grupe u Srbiji i postoji od 2003. godine.

Ukoliko želiš da saznate nešto više o BEST-u, pozivamo vas na prezentaciju organizacije koja će se održati 6. juna u 18 časova na Mašinskom fakultetu.

Članstvom u BEST-u imaćeš priliku da raditš na projektima kao što su inženjerska i programerska takmičenja, sajam poslova i praksi, lokalni i internacionalni seminari.

Prijave su otvorene od 3. do 10. juna na sajtu: https://best.rs/.

Pravo na članstvo u BEST-u Beograd imaju svi studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, kao i farmacije, koji se nalaze na Univerzitetu u Beogradu

Informacije o konkursu kao i fotografija preuzeti su odavde

05. Jun 2019.
Najnoviji konkursi