Pokreni se arhiva

Poziv za Erasmus+ omladinsku razmenu Togetherness from Nature

Poziv za Erasmus+ omladinsku razmenu Togetherness from Nature

Poziv za učesnike na Erasmus+ omladinsku razmenu Togetherness from Nature koja će se održati od 20. do 31. avgusta u Hustopeče u Brna (Češka)!

Rok za prijave je 2. jul 2019 godine.

Ukrajinská iniciativa Jižní Moravy z.s.organizuje omladinsku razmenu Togetherness from Nature na temu održivog razvoja i zaštite životne sredinekao i lične samospoznaje i razvoja na kojoj će učestvovati mladi iz Češke, Rumunije, Ukrajine, Grčke i Srbije.

Ako te zanima tema zaštite životne sredine, želiš da učiš kroz radionice, igre i druženje sa jos 25 vršnjaka iz različitih zemalja, prijavi se!

Tražimo 5 mladih osoba između 18 i 30 godina koji žive u Srbiji.

Omladinske razmene Erazmus+ programa podrazumevaju učenje u okviru neformalnog obrazovanja i razmenu iskustva sa grupama drugih mladih ljudi sličnih interesovanja iz različitih zemalja.

Troškovi smeštaja, hrane i organizacije razmene su pokriveni 100%, a troškovi puta u visini do 275 evra.

Troškovi participacije iznose 40 eura.

Vega omladinski centar se obavezuje da pruži punu podršku učesnicima pre, tokom i nakon projekta, kao i da ih pripremi za isti.

Prijava se vrši popunjavanjem upitnika dostupnog OVDE.

Više informacija o treningu možeš pronaći OVDE.

Svi zainteresovani su slobodni da nas kontaktiraju putem telefona ili mejla za više informacija. Ako želiš da saznaš više o ovom i drugim Erazmus+ projektima, piši nam na: vegayc.youthmobility@gmail.com.

Najnovije