Pokreni se

Jačanje kapaciteta predstavnika/ca organizacija mladih i za mlade za interakciju sa UN mehanizmima

Jačanje kapaciteta predstavnika/ca organizacija mladih i za mlade za interakciju sa UN mehanizmima

Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa Krovnom organizacijom mladih Srbije i uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije pozivaju vas da učestvujete na treningu „Jačanje kapaciteta organizacija mladih i za mlade za interakciju sa UN mehanizmima”, koji će se održati 29. i 30. avgusta u Novom Sadu.

Cilj treninga jeste da učesnike/ce upozna sa konceptom ljudskih prava mladih u kontekstu konvencija za zaštitu ljudskih prava usvojenih pod okriljem Ujedinjenih nacija, kao i sa mehanizmima zaštite ljudskih prava pred ugovornim telima Ujedinjenih nacija, te ih informišu o mehanizmima zaštite pred ugovornim telima UN.

Trening je namenjen predstavnicima/ama organizacija mladih i za mlade, omladinskim radnicima i radnicama, omladinskim liderima i liderkama sa teritorije Grada Novog Sada. Na trening se mogu prijaviti predstavnici/ce organizacija mladih i za mlade sa teritorije Vojvodine.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem prijave na OVOM linku do 26. avgusta 2019. u ponoć. Primljeni kandidati i kandidatkinje biće obavešteni o učešću na treningu 28. avgusta 2019.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati na e-mail: youth@bgcentar.org.rs

Radujemo se zajedničkom radu i učenju!

Najnovije