Pokreni se

Novosadski dani inženjera

Novosadski dani inženjera

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Novi Sad, organizuje projekat Novosadski dani inženjera koji je od izuzetnog značaja za Univerzitet u Novom Sadu. Održaće se od 7. marta do 29. marta 2020. godine. Projekat počinje održavanjem radionica koje će pomoći studentima Univerziteta u Novom Sadu da unaprede svoje meke veštine. Čine ga radionice, diskusioni paneli, inženjersko tamičenje i A-STEP 2030 događaj.

Radionice će se održati prve dve nedelje marta dok se inženjersko takmičenje u studiji slučaja kao i kategoriji timskog dizajna održava od 20 marta do 22. marta 2020. godine, dok će se A-STEP 2030 događaj održati 29. marta 2020. godine.

Ceo projekat će se održati u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu.

A-STEP 2030 (Attracting DiverSe Talent To The Engineering Professions of 2030) je partnerstvo podržano od strane Erasmus+ programa između četiri univerziteta, kompanije i društva za inženjersko obrazovanje i jedne studentske organizacije – BEST-a. 

Glavni cilj projekta A-STEP 2030 je da razvije nove i inovativne pristupe podučavanja u oblasti inženjerstva i takvo okruženje za učenje podstičući mlade ljude različitog porekla da se bave inženjerskim studijama i ovom profesijom u celini.

Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno, a možeš se prijaviti ovde.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije