Dođi arhiva

Edukativne radionice - „Obrenovac - grad znanja"

Edukativne radionice - „Obrenovac - grad znanja"

Kancelarija za mlade opštine Obrenovac, zajedno sa Sportsko-kulturnim centrom „Obrenovac" i Bibliotekom „Vlada Aksentijević", tokom zimskog raspusta 2017. godine u okviru programa neformalnog obrazovanja realizuje 14 besplatnih radionica pod nazivom „Obrenovac - grad znanja".

Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom leta.

Radionica „Svet u svetu“

Radionice su edukativnog tipa, s obzirom da je sve više dece u inkluziji u redovnom sistemu školovanja, ovom vrstom edukacije i primerima dobre prakse polaznicima će se približiti način funkcionisanja i interesovanja osoba sa razvojnim problemima i onima koji zajedno sa njima čine isto društvo i da različitosti i podele ne bi trebalo da postoje, na bilo kom osnovu.

Vreme: Od 30. januara do 10. februara, ponedeljkom, sredom i petkom od 12:00 do 14:00 časova.

Mesto: Klub za decu i mlade SKC „Obrenovac“.

Uzrast: Deca od 7 do 15 godina.

Predavač: Anđelka Kaljević.

Radionica „Radost i izazov odrastanja – podrška mladim roditeljima“

Radionica je namenjena mladim roditeljima, ali i onima koji će se tek naći u toj ulozi. Ima za cilj jačanje roditeljske uloge i komeptencija za zdravo i kvalitetno odgajanje dece. Izazovi savremenog roditeljstva su brojni, a naročito je mladim roditeljima potreba stručna podrška u vidu edukacija, konsultacija, radionica u okviru kojih bi imali priliku da razjasne sve svoje nedoumice u vaspitanju dece. Učesnici ove radionice imaće priliku da se upoznaju sa savremenim saznanjima iz oblasti pedagogije i vaspitanja dece i da o njima diskustuju.

Vreme: Od 28. januara do 12. februara, četvrtkom i subotom od 17:30 do 19:00 časova.

Mesto: Kancelarija za mlade.

Uzrast: Mladi stariji od 19 godina.

Predavač: Dušica Čolaković.

Sve radionice su besplatne, a jedan polaznik može pohađati više radionica. Namenjene su deci i mladima iz Obrenovca. Broj polaznika je ograničen. Prednost će imati polaznici koji se pre prijave.

Napomena: Radionice na koje se prijavi manje od 15 polaznika se neće održavati.

Najnovije