Dođi arhiva

Mikser: Tematski maskenbal Noć prohibicije

Mikser: Tematski maskenbal Noć prohibicije

Uz muziku Beogradskog diksilend orkestra u prostoru Mikser House u subotu 18. marta u 21 čas počinje Noć prohibicije – veliki gradski tematski maskenbal.

Posle prvog uspešnog događaja ove vrste sa kraja oktobra prošle godine, za koji je vladalo veliko interesovanje, organizatori su odlučili da Beograđanima ponude i drugi, ovoga puta sa naznakom “U susret proleću”.

Za muziku će ove vremeplovske večeri biti zadužen Belgrade Dixieland Orchestra, jedini muzički sastav na Balkanu koji se isključivo bavi diksilend žanrom. Orkestar sastavljen od osam članova je osnovan 2001. godine. Od tada je stekao značajnu evropsku reputaciju, izdao je pet CD izdanja i održao preko 500 koncerata.

Jedinstven muzičko-scenski spektakl, dakle, vraća u vreme 20-tih i 30-tih godina prošlog veka – zlatno doba kabarea, flaper devojaka, svinga i diksilenda!

Poziv zainteresovanima glasi:

Pripremite vaše maske, izvucite haljinu i odela iz ormara vaših baka i deka, našminkajte se u stilu Lajze Mineli i spremite se da partijamo kao na zabavama po kojima je poznat Veliki Getsbi.

Kako bi vraćanje kroz vreme bilo potpuno autentično, samo kostimiranim posetiocima će biti dozvoljen ulaz na Noć prohibicije, a za najkreativnije i najoriginalnije kostime smo pripremili i specijalne nagrade.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po ceni od 600 dinara, na prodajnim mestima Gigs Tix-a i u Mikser House-u, a na ulazu će cena biti 800 dinara.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

 

Najnovije