Dođi arhiva

Bali Wonderland

Bali Wonderland

Indonežanska pijaca na Kalemegdanu, a zatim na istom mestu i koncert, koji će održati svetski poznata DJ zvezda i producent Dyro, deo su programa Bali Wonderland najavljenog za subotu 26. avgust.

Bali Wonderland je ovogodišnji naziv Serbia Wonderland Festival Open Air-a, u okviru Kalemegdan Summer Festivala. Realizuje se u saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije, koja će od 19 do 22 časa predstaviti zanimljiv program pod nazivom Indonežanska pijaca.

Organizatori su najavili dolazak umetnika iz Indonezije kao glavno dešavanje na bini Indonežanske pijace, dok će posetioci moći da uživaju i u tradicionalnim specijalitetima, nagradnim igrama, promociji egzotičnih destinacija, raznim radionicama i sve to u specijalno dizajniranom ambijentu!

Ulaz na Indonežansku pijacu je besplatan, a tačno mesto događaja je rov ispod Vojnog muzeja na Beogradskoj tvrđavi.

Od 23 časa počinje velika žurka, na koju stiže Dyro. Ulaznice za ovaj deo programa su u prodaji, preko Eventim i DD Tickets servisa. Cena karte u pretprodaji je 890 dinara, regularna cena je 1090 dinara, na svake tri kupljene karte dobija se jedna gratis, a cene VIP ulaznica su od 1600 dinara.

Svetski superstar dolazi prvi put u Srbiju i sa sobom donosi zvuk koji se retko čuje na našim prostorima – electro, bass house, trap i dubstep. Zbog velikog broja glasova baš za njega u anketama koje su sprovođene, i želje publike da se uvedu novi žanrovi, oni će sada dobiti mesto na Serbia Wonderland-u, pored klasičnog house i trance zvuka na koji su posetioci navikli.

Podrška: Bone N Skin, Erick Kasell, Erik Iker, Ikerya Project, Zap Me Strobe.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije