Dođi arhiva

Ciklus „Putujem i pričam“

Ciklus „Putujem i pričam“

U četvrtak, 7. septembra u 19 h u bašti Studentskog kulturnog centra u Beogradu održaće se predavanje u okviru ciklusa Putujem i pričam.

Tema predavanja jeste Priroda je jedina knjiga koja na svim listovima nudi mnogo sadržaja, o pešačkim turama planina Srbije i utiscima sa putovanja.

Govore: Marta Đorđević, „Srbija za mlade“, Novi Sad i Tijago Fehejra, Srbija za mlade”, Beograd, autor bloga Dobro došli u Srbiju”

Srbija za mlade je omladinsko udruženje osnovano 2011. godine, koje na kreativan i zabavan način otkriva mladima lepote Srbije, najlepše kulturne i zabavne sadržaje,  prirodne atrakcije, vidikovce, zanimljiva mesta i originalne ljude i običaje.

Ciljevi ovog udruženja su usmereni na promociju i razvoj omladinskog turizma Srbije, aktivizam i edukaciju mladih, ekologiju i održivi razvoj. Cilj je povećanje mobilnosti mladih, izgradnja kulture putovanja Srbijom, kao i povezivanje sa mladima iz celog sveta i njihovo uključivanje u programe Srbije za mlade”. Neki od projekata ove organizacije su android aplikacija„ Srbija za mlade”, Belgrade4Youth”, Holiday4All”.

 

Najnovije