Dođi

Ciklus „Putujem i pričam”/MIS caffé

Ciklus „Putujem i pričam”/MIS caffé

U četvrtak, 21. septembra u 19 h u Studentskom kulturnom centru održaće se predavanje u okviru ciklusa „Putujem i pričam”/MIS caffé.

Mladi istraživači Srbije

Volonterski servis MIS-a postoji 28 godina tokom kojih su naši volonteri i volonterke učestvovali na programima u preko 80 zemalja sveta. To je jedinstvena mogućnost za putovanje koju godišnje u našoj zemlji iskoristi oko 1000 mladih.

Organizatori kampova u Srbiji, kamp lideri, po jedan učesnik/učesnica sa svakog od programa: Međunarodni kampovi u svetu i u Srbiji, Erasmus + Trening, Erasmus + Omladinska razmena i Evropski volonterski servis, predstaviće program na kom je učestvovao kroz kratke video i foto prezentacije. 

Na različitim tematskim stolovima imaćete priliku da se raspitate, diskutujete, ogovarate i razgovarate o: međunarodnim volonterskim kampovima u Srbiji i u inostranstvu, međunarodnim omladinskim razmenama i EVS programu dugoročnog volontiranja, kako jeftino putovati u inostranstvo, kako organizovati međunarodni volonterski kamp i kako postati lider grupe. Ili predložite vi temu!

Najnovije