Dođi arhiva

Future is NOW

Future is NOW

Organizacija EKOF Media Group najavljuje da će se u subotu, 18. novembra 2017. godine, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, održati druga konferencija Future Is NOW, događaj od velikog značaja za informisanost mladih o aktuelnim tehnologijama i metodima u modernom okruženju najvećih kompanija u zemlji i regionu.

FIN konferencija predstavlja godišnji događaj čija je osnovna misija podsticanje inovativnosti, proaktivnosti i preduzetništva mladih, kroz predstavljanje modernih, savremenih tehnika i tehnologija koje imaju široku primenu u najvećim, najsavremenijim i najuspešnijim kompanijama u Srbiji, ali i onih koje će svoju primenu naći u bliskoj budućnosti.

Govornici konferencije biće predstavnici top menadžmenta najvećih kompanija u Srbiji koji će predočiti primere iz svog poslovanja kroz panel diskusije i posebne studije slučaja koje su kompanije implementirale ili planiraju da sprovedu u budućnosti.

Neke od tema ovogodišnje konferencije su:

  • Veštine uspešnog preduzetnika – Put do uspeha u Srbiji;
  • Četvrta tehnološka revolucija. Kako IT menja naše živote iz dana u dan?;
  • Marketing i korporativne komunikacije u dobu digitalne revolucije;
  • Korporativna kultura u uspešnim kompanijama i primeri savremenog talent menadžmenta.

Ukoliko želite da budete deo ove nezaboravne konferencije, da steknete nove kontakte, upoznate se sa uspešnim ljudima i svojim kolegama, dobro se zabavite i dobijete brojne poklone, svoje mesto na Future is NOW možete rezervisati ovde - PRIJAVI SE.

Video sa prošlogodišnje Konferencije Future is NOW na kojoj je pred preko 500 mladih izlagalo 26 govornika iz top menadžmenta najvećih kompanija u Srbiji možete pogledati ovde.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije