Dođi arhiva

Zvezdarski inkluzivni festival: „Pokaži šta znaš“

Zvezdarski inkluzivni festival: „Pokaži šta znaš“

U četvrtak, 21. decembra od 11 do 13h, na Trgu bajki biće održana inkluzivna priredba „Pokaži šta znaš“ u okviru manifestacije Zvezdarski inkluzivni festival.

Udruženje „Zvezdarski ekološki centar – ZEC“ Beograd, Društvo za očuvanje, revitalizaciju i promovisanje starih zanata – „Čuvari zanata“ i Gradska opština Zvezdara organizuju ovu u Bulevaru kralja Aleksandra 77.

Bogat i raznovrstan program, osmišljen tako da ima, pre svega, zabavni karakter u skladu sa predstojećim praznicima, pripremili su učesnici iz OŠ „Boško Buha“ Zvezdara, Dnevni boravak „Zajedno“ OPP Voždovac, Centar za smeštaj dece i omladine ometene u razvoju – Dnevni boravak Borska, Geodetska tehnička škola, OMŠ, „Vladimir Đorđević“, „MNRO Zvezdara“.

Posle izvođenja adaptirane bajke „Priča o siromašnom kraljeviću i lakomislenoj princezi“, kratke forme „Zimske čarolije“, podsećanja na pesmice koje su volele starije generacije „kad su bili mali“, program će se završiti kićenjem jelke reciklažnim ukrasima i druženjem uz sokiće, pesme, igru i poruke Deda Mrazu. 

Autor fotografije: ArtsyBee

Najnovije