Koreo drama - LET

Koreo drama LET, rađena je prema motivima romana Ričarda Baha Galeb Džonatan Livingston, u režiji Maje Bunjac i u produkciji Studija BIS!, igra se u petak 27. aprila u 20 časova na sceni Kulturnog centra Čukarica. To je emotivna i potresna priča o potrebi da se leti više, dalje i brže od ostalih, o ljubavi prema životu i prema ljudima i o nerazumevanju sredine prema pojedincima koji su se usudili da budu drugačiji i da smelo slede svoje ideje koje vode iznad postavljenih granica. Takođe, to je i priča o snazi koju u sebi možemo da otkrijemo kada smo najranjiviji, o prevazilaženju samoće i osećaja odbačenosti, kao i o moći lepote i praštanja.

Predstava je učestvovala na festivalu Milivojev štap i šešir 2017 u Požarevcu, kao jedna od pet najboljih amaterskih predstava varoških pozorišta Srbije, a osvojila je i tri prestižne nagrade na Festivalu beogradskih amaterskih pozorišta BAP 2017.

Karte za predstavu su 350 dinara i mogu se kupiti na blagajni Kulturnog centra Čukarica.

Studio BIS! postoji pod ovim imenom već deset godina. Izrastao je iz Dramskog studija Glumilište koji su od 2001. godine pri Osnovnoj školi Miloš Crnjanski u Beogradu vodili Maja Bunjac, profesor i dramski pedagog i Bojan Žirović, glumac Ateljea 212. Tokom godina u kojima je stvoren niz zapaženih predstava i nastupa, stvoren je i kompleksan program rada sa decom koja istražuju i razvijaju svoju kreativnost. Studio BIS! svoje programe ostvaruje u malim grupama dece i mladih, razvrstanih u mlađi (7-10 godina), srednji (11-14 godina) i stariji uzrast (15-20 godina). Već pune tri godine uspešno se razvija i specijalni program rada sa predškolcima GLUMILIŠTE - ZABAVIŠTE kao i rad u grupama primenjene likovne umetnosti (Mali likovni atelje) i pevača (solisti i hor Studija BIS!).

16. Apr 2018.
Uredništvo
Poslednji tekstovi