Novi Lideri u Beogradu

AIESEC će 27. aprila u Beogradu organizovati finalnu konferenciju Novi Lideri, koja se pored Beograda održava u još 11 gradova u Srbiji u sklopu projekta Novi Lideri 2018.

Konferencija se organizuje u sklopu projekta Novi lideri 2018, koji i ove godina nastavlja svoju tradiciju dugu 12 godina. Projekat je započet 2006. godine i od tada svake godine mladi imaju priliku da čuju primere lidera iz svog okruženja, u gradovima širom Srbije. Ideja je da se jača liderstvo u Srbiji, podsticanjem mladih ljudi na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa u smeru pozitivnih društvenih promena.

Ovogodišnjom temom Gde ideje prave prvi korak motivišemo mlade da preuzmu inicijativu za bolje sutra i naprave prvi korak u svojoj karijeri u oblasti preduzetništva ili korporativnom svetu, kao i da se okrenu aktivizmu na lokalnom nivou.

Konferencija će okupiti preko 150 mladih delegata iz cele zemlje i istaknute lidere iz našeg društva. Osim govornika iz našeg okruženja, predstaviće se i predstavnici kompanija koji će voditi interaktivne radionice.

Ukoliko si i ti među mladima koji žele da steknu, ali i podele svoja znanja, vizije i ciljeve, razvijajući liderske sposobnosti, možeš se prijaviti na učešće na Konferenciji Novi Lideri putem OVOG linka.

Novosti o Konferenciji Novi lideri možete pratiti na Facebook i Instagram stranici.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.


18. Apr 2018.
Uredništvo
Poslednji tekstovi