Dođi arhiva

Belgrade Business Run 2018

Belgrade Business Run 2018

U odnosu na prošlu godinu broj prijavljenih takmičara i kompanije je dupliran. Na stazi dužine 5 km takmičiće se oko 2300 zaposlenih iz 250 kompanija.

Ove godine i ekipa Beogradske otvorene škole će učestvovati u trci!

Staza je prilagođena svim takmičarima i cilj trke nije pobeda, već učestvovanje i dobar trkački duh.

Zato trkači na samom startu biraju ulaz u tri zone, a po svom očekivanom vremenu završetka trke: brže od 30 minuta, sporije od 30 minuta, kao i ulaz u zonu za sve koji bi da stazu prepešače. Kompetativni takmičari zauzeće pozicije u prvim redovima, dok će trkači koji budu lagano džogirali krenuti sa kraja kolone.

Tri glavne nagrade na Belgrade Business Run-u, dodeljuju se u kategoriji najbrži muški, ženski ili mešoviti tim, ali kako su na trci svi koji dođu već pobednici, nagrađuje se i najveseliji tim, najsporiji tim, ali i tim koji u četvrtak najviše pojede i popije.

Pošto takmičari završe trku počinje koncert Makao benda, zaduženog da napravi najveću trkačku žurku koja se desila na ovim prostorima.

Ulaz na koncert je besplatan i čak i oni koji ne trče, dobrodošli su da bodre takmičare i sjajno se provedu da otvorenom koncertu pored reke na Sava promenadi.

Belgrade Business Run 2018 – program

Četvrtak, 14. jun


17h Početak programa i otvaranje sajma
18h Otvaranje garderobe
20h Start trke
20:30h Večera i otvaranje šanka
20:45h Početak koncerta Makao benda
21h Tombola

Izvor: Dan u Beogradu

Najnovije