Dođi

Letnja OSSIlacija 2018

Letnja OSSIlacija 2018

Vreme je za još jednu dobro poznatu tradiciju!
Još jedna tradicionalna letnja OSSIlacija 2018. godine će se održati u petak, 10. avgusta, sa početkom u 19 časova u Skupštini grada Beograda (Stari dvor, Dragoslava Jovanovića 2).
Tradicionalna svečana letnja OSSIlacija predstavlja jedinstven događaj koji okuplja prvenstveno srpske studente u inostranstvu nakon naporne akademske godine, međusobno ih spaja i detaljnije upoznaje sa radom i postignućima same organizacije.
Letnja OSSIlacija takođe ima za cilj da okupi važne sponzore i partnere koje je OSSI stekao tokom protekle i svih prethodnih godina i na taj način im zahvali za podršku i neizostavan doprinos u usponu organizacije i ostvarenju njenih ciljeva.
Prijave za događaj su OBAVEZNE i bez prijave ulaz neće biti moguć iz bezbednosnih razloga. Zbog ograničenog broja mesta prioritet u dobijanju pozivnica će imati studenti iz inostranstva. 
Dres kod je formalan, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem formulara: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0_Lm-t8Tl3IhcPKlEE78lflEGYHDbgesMD43R6xyQzHIiVQ/viewform
Prijave traju do 9. avgusta (23:59) nakon čega će biti poslata zvanična pozivnica putem mejla.
Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja obratite se na: info@ossi.rs

Najnovije