Dođi

14. Beogradski karneval brodova

14. Beogradski karneval brodova

Da li si ikada čuo/la za Beogradski karneval brodova? U subotu, 25. avgusta od 17:00 do 23:00, od Brankovog mosta do mosta Gazela biće održan 14. Beogradski karneval brodova, u organizaciji Turističke organizacije Beograda (TOB).

Ova tradicionalna gradska manifestacija porodičnog karaktera doprinosi afirmaciji beogradskih reka i populariše rekreativno-sportske aktivnosti na vodi. Centralni deo programa je revijalna povorka čamaca i brodova u kojoj učestvuju plovila iz svih beogradskih marina.

Prateći program ovogodišnjeg Beogradskog karnevala brodova, kao i svake godine, čini razni sadržaji na obali: muzički program i koncerti na bini, nastupi karnevalskih grupa.

Duž čitave promenade, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, biće postavljena „eko zona“ posvećena zdravom načinu života. Posetioci će na ovom bazaru moći da se upoznaju sa domaćim proizvođačima organske hrane i njihovim proizvodima. Poseban kuriozitet ove godine predstavljaće spektakularni prelet letilica avio kompanije Prince Aviation pred sam početak programa na vodi.

Preuzeto sa sajta Dan u Beogradu.

Fotografija preuzeta odavde.

Najnovije