Radionica: Kako da menjamo navike?

Radionica

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) uz podršku OPENS-a (NOVI SAD - Evropska prestonica mladih 2019) organizuje radionicu pod nazivom „Kako da menjamo navike?“ Radionica "Kako da menjamo navike?" namenjena je svima koji žele nešto da promene u svom ponašanju i funkcionisanju. Za one koji žele da promene stare i usvoje nove navike, ali nisu sigurni na koji način ili su pokušavali ali bez uspeha. 

Teme koje će se obrađivati su:

  • Šta su navike i kako se formiraju?
  • Zašto nije lako promeniti naviku?
  • Ideje za sticanje korisnih navika
  • Uticaj emocija u procesu formiranja navika
  • Tehnike i strategije za formiranje navika
  • Pravljenje individualnog plana promene

Radionica će se održati u nedelju, 16. septembra sa početkom u 11 časova, a planirano je da traje 2 sata. Održaće se u psihološkom savetovalištu NSHC-a (raniji naziv Savetovalište za mlade) - Bulevar Vojvode Stepe 1, Novi Sad (preko puta Jysk-a). Rad se odvija u malim grupama uz poštovanje principa poverljivosti. 

Način prijave: 
Zainteresovani se mogu prijaviti putem e-maila: savetovaliste.nshc@gmail.com . U prijavi napisati: ime i prezime, broj telefona i godine starosti. Poslednji dan za prijavu je 14.09.
Broj mesta je ograničen, prijavite se za učešće što pre! 

Voditeljka radionice je Nataša Oparnica Vračar, po profesiji master psiholog i Geštalt psihoterapeut pod supervizijom.

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra osnovano je 2008. godine u cilju promocije zdravlja i pružanja psihološke podrške i pomoći. U Savetovalištu možete dobiti usluge psihološkog savetovanja i psihoterapije. Psiholozi koji rade u Savetovalištu su volonteri na edukaciji iz psihoterapije (različiti psihoterapijski pravci).

NOVI SAD - Evropska prestonica mladih 2019 ima za cilj da podrži mlade ljude da postanu proaktivni inicijatori pozitivnih promena i inovativnih ideja u društvu, kako u Novom Sadu, tako i na nacionalnom, regionalnom i internacionalnom nivou. Kandidatura grada Novog Sada kao Omladinske prestonice Evrope je poziv mladima da se aktivno uključe u razvoj i izgradnju sopstvene nezavisnosti. Zato je moto kandidature „Novi Sad otvara vrata“.

09. Sep 2018.
Milana Veljko
Poslednji tekstovi