Psihodramsko čitanje u SKC-u: Moja genijalna prijateljica, Elena Ferante

Psihodramsko čitanje

U ponedeljak, 5. novembar od 18:00 do 20:00 u Studentskom kulturnom centru (Novi prostor) u Beogradu održaće se radionica Psihodramsko čitanje, na temu "Moja genijalna prijateljica", Elena Ferante.
Voditeljka radionice biće Gordana Marić Lalović – psihološkinja, grupna psihoanalitičarka,  psihodramska psihoterapeutkinja i supervizorka.
 
Radionica nudi prostor za promišljanje o onom što knjiga  u nama pokreće – u svakom posebno i u nama kao grupi. Počinje razgovorom u krugu, spontanim asociranjem na delo – pričanjem utisaka i doživljaja, razmišljanjima inspirisanim čitanjem, a razvija se dramatizovanjem nekih ideja na improvizovanoj pozornici uz korišćenje tehnika psihodrame: zamene uloga, dubla, miroringa i pomoćnog ega. Za radionicu nisu potrebna nikakva predznanja ni posebni talenti. Broj učesnika je ograničen. Prijave slati na mejl: maricgordana21@yahoo.com
Ako ste čitali i dopalo vam se, ako  vas je iznerviralo, ako niste ni pročitali ali ste radoznali, ako ste u svakoj od ovih grupa, ili niste ni u jednoj, dobrodošli ste!

02. Nov 2018.
Milana Veljko
Poslednji tekstovi