Dođi arhiva

Fabrika Mladih Preduzetnika 2018

Fabrika Mladih Preduzetnika 2018

Centar za razvoj ideja četvrti put zaredom organizuje konferenciju Fabrika mladih preduzetnika, u subotu 15. decembra u Svečanoj sali Gradske opštine Vračar od 11 do 16 časova. 
Delegati će imati priliku da kroz niz kratkih prezentacija, uspešnih preduzetnika i panel diskusiju upoznaju svet preduzetništva i steknu neophodno samopouzdanje kako bi se i sami upustili u svoje preduzetničke poduhvate.
Fabrika mladih preduzetnika je konferencija je usmerena ka preduzetništvu koje u osnovi zasnovano na takozvanim tradicionalnim delatnostima kao što su proizvodnja hrane, proizvodnja pića i turizam, a ne isključivo na informacionim tehhnologijama.
PROGRAM
11h Оtvaranje konferencije
11:15 – 12:15 Prvi blok - prezentacije preduzetnika koji su se oprobali u oblasti proizvodnje hrane.
12:15 – 12:45 Drugi blok - zanimljiva preduzetnička iskustva preduzetnika iz oblasti proizvodnje pića.
12:45 – 13:30 Pauza za ručak
13:30 – 14:30 Panel diskusija - predstavljanje mogućnosti za uspeh u industriji društvenih i video
igara u Srbiji.
14:30 – 14:45 Pauza
14:45 – 15:45 Treći blok - prezentacije dobrih primera preduzetništva u oblasti turizma u urbanim
sredinama.
Važan deo konferencije predstavlja povezivanje učesnika, predavača i panelista. Predavači i panelisti poseduju zavidno preduzetničko iskustvo i spremni su da ga podele i na taj način pomognu budućim preduzetnicima da otklone nedoumice i hrabro krenu ka ostvarivanju svojih preduzetničkih ideja.
Mladi perspektivni preduzetnici Ivan Šašić i Mirko Bunčić će predstaviti svoju Igru ukusa. Mario Milaković otvara vrata Yugodoma, a Aleksandar Velimirović otkriva tajne Fatalnih začina. Panelisti koji će diskutovati o mogućnostima za uspeh u industriji društvenih i video igara u Srbiji su Uroš Antić (društvena igra Trip), Milan Trbojević (igra FT1P) i Nemanja Granić (Box Quest)
Detaljnije informacije i formular za prijavu možete pronaći na linku.

Najnovije