Dođi

Originalni razgovori #2

Originalni razgovori #2

Po drugi put Original magazin organizuje konferenciju Originalni razgovori, čiji celodnevni program će nam pomoći da razbijemo mnoge mitove o intervjuima za posao, pripremi dokumentacije, granicama i zaštiti privatnosti kao i da to znanje i veštine odmah i primenimo kod HR-ova najpoznatijih kompanija! 

Mladi ljudi od 22 do 30 godina će imati priliku da se upoznaju sa celokupnim procesom jednog intervjua, kako se piše CV i motivaciono pismo za željenu poziciju, kao i da dobiju povratnu informaciju od HR stručnjaka za njihov nastup i priliku da usavrše svoje profesionalne veštine.

Simulacija razg​o​vora ​će ​traj​ati ​40 minuta, tokom kojih će mladi imati priliku da sa HR-ovima prođu čitav ​razgovor i način predstavljanja​ uz stručne i mentorske savete. Nekoliko dana posle događaja, biće ti poslata i pismena analiza intervjua, kako bi znao/la koje segmente svog nastupa možeš da poboljšaš i na koji način.
Sve ponuđene pozicije zaista postoje unutar kompanija i možda baš nekoga od vas pozovu kada se ukaže prilika i ako ostavite dobar utisak na razgovoru.

Kompanije koje učestvuju su Adacta, Adecco, Bambi, British American Tobacco, Coca Cola HBC Srbija, Continental, Deloitte, Delta Holding, Direct Media, E Front, Grundfos, Hilton, L'oreal, Medigroup, Nelt, NIS, Nortal, Ringier Alex Springer, SBB, Unicef, Vega It, Vivfy Ideas, dok su partneri Direct Media, Pepsico, Vojvođanska banka, SBB, Hilton.

Više informacija možeš pronaći ovde.


Najnovije