Grupno psihološko savetovanje maturanata: ,,Zajedno protiv treme"

Savetovanje ima za cilj da okupi maturante kojima je potrebna podrška zbog treme koju osećaju pred prijemni ispit. Sesije će biti fokusirane na upoznavanje sa fenomenom treme, razmenu iskustava, vežbanje tehnika upravljanja tremom, osnaživanje učesnika i podršku. U poverljivoj atmosferi, učesnici će imati prilike da jedni sa drugima podele ono što ih najviše muči u vezi sa izlaskom na prijemni ispit, ali i dobiju stručnu podršku i savete psihologa iz Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Zainteresovanima je na raspolaganju nekoliko različitih termina i lokacija u okviru Univerziteta:

sreda, 12. jun – Rektorat Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1, 14 – 16 časova, učionica u potkrovlju

petak, 14.jun – Fakultet bezbednosti, Gospodara Vučića 50, 14 – 16 časova, računarska učionica

ponedeljak, 17.jun – Filološki fakultet, Studentski trg 3, 14 – 16 časova, sala za sednice

utorak, 18. jun – Mašinski fakultet, Kraljice Marije 16, 14 – 16 časova, sala 143

sreda, 19. jun – Farmaceutski fakultet, Vojvode Stepe 450, 14 – 16 časova, učionica A002

Savetovanje je besplatno i namenjeno je svim zainteresovanim maturantima koji konkurišu za upis na fakultete u sastavu Univerziteta u Beogradu.

Kako intenzivna trema može negativno uticati na učinak na ispitu, Univerzitet u Beogradu ovaj oblik podrške smatra važnim i relevantnim, i poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave za učešće na jednoj od sesija popunjavanjem kratkog formulara dostupnog OVDE. Prijavljivanje je obavezno, jer je broj mesta ograničen. Najkasnije dva dana pre sesije, kandidati će biti obavešteni o tome da li im je prijava prihvaćena i dobiće sva potrebna uputstva o dolasku na sesiju (putem telefona ili elektronske pošte).

Detaljnije informacije o sesijama mogu se dobiti putem telefona Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu: 011/ 32 07 415, svakog radnog dana u periodu od 9 do 16 časova.

10. Jun 2019.
Uredništvo
Poslednji tekstovi