Dođi arhiva

OPENS Omladinski dijalog

OPENS Omladinski dijalog

Ukoliko imaš između 15 i 30 godina i zanima te kako možeš da doprineseš svojoj zajednici da ona bude baš po meri mladih pozivamo te da se prijaviš na OPENS Omladinski dijalog koji će se održati u Novom Sadu (Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine (Vladike Platona bb, Novi Sad), 25. juna 2019. godine od 10:30 časova do 17 časova.

Učešće na događaju je besplatno, uz obezbeđen ručak i osveženje, troškove prevoza i smeštaja (broj smeštaja je ograničen i obezbediće se u skladu sa pravilima navednim u obrascu za prijavu).

Broj mesta na događaju je ograničen. Iz tog razloga važno je da nam u prijavi napišeš kratak opis motivacije na osnovu koje će se vršiti selekcija učesnika/ca ukoliko budmo imali vise prijava.

Ukoliko si maloletan/na biće nam potrebno da tvoj roditelj ili staratelj pošalje pismenu saglasnost. Obrazac za saglasnost roditelja poslaćemo vam nakon što se prijavite.

Prijavljivanje će biti moguće dok se ne popune mesta, najkasnije do 23.6.2019. godine , a prednost će imati oni koji se prijave ranije.

Za OPENS Omladinski dijalog možeš se prijaviti preko prijavnog formulara dostupnog OVDE

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja možeš nas kontaktirati na 069 2019 334 ili na mail dobrila@opens2019.rs (kontakt osoba: Dobrila Marković).

OPENS Omladinski dijalog biće realizovan u organizaciji Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019 – OPENS i UNICEF.

Najnovije