Dođi arhiva

Met, Pets & Friends - Humanitarna akcija u Knez Mihailovoj

Met, Pets & Friends - Humanitarna akcija u Knez Mihailovoj

Univerzitet Metropolitan organizuje humanitarnu akciju MET, Pets & Friends za – Udruženje za brigu o životinjama grada Beograda BETA BEOGRAD. Kao društveno odgovorna institucija, koja je i pet friendly, Univerzitet Metropolitan svakodnevno učestvuje i podržava akcije koje se tiču same zaštite životinja i njihovih prava. Ovom humanitarnom akcijom žele da podstaknu svest građana za brigu o ugroženim životinjama.

Za humanitarnu akciju MET, Pets & Friends važi slogan: Kupi, doniraj, nahrani gde će sva prikupljena novčana sredstva biti donirana udruženju BETA BEOGRAD, koja nema pomoć grada i nema stalne, veće ili strane donatore. BETA BEOGRAD novčane prihode dobija samo od dobrih ljudi koji žele da pomognu životinjama, da ih udome, obezbede hranu i ulepšaju život.

Studenti-dizajneri Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan su donirali svoj rad tj. dizajn i na taj način dali doprinos za realizaciju humanitarne akcije, a štamparije sa kojima imamo dugogodišnju saradnju: JPC-Jovšić Printing CentarCopy Planet i Copy Centar Akademija su donacijom štampe i propratnog materijala (cegera, šolja, bedževa, stikera itd.) podržali humanitarnu akciju – MET, Pets & Friends. Takođe humanitarnu akciju je podržala i Opština Stari grad, zajedno sa Kancelarijom za mlade GO Stari grad.

Akcija je do sada realizovan 15. i 22. juna ispred univerziteta Metropolitan i na Bajlonijevoj pijaci a Mingl te poziva da se pridružiš akciji 28. juna u Knez Mihajlovoj ulici od 17-20h. 

Informacije o događaju kao i fotografija preuzeti su odavde.

Najnovije